Verstopping badkamer en keuken in Amsterdam

Loopt u bad niet goed door? Blijft het water in de douche of gootsteen staan? Onze monteurs en loodgieters zijn specialisten in het in kaart brengen van de oorzaken.

  • Spoed
  • 24/7
  • Verstoppingen
  • Loodgieters
  • Betrouwbaar
  • Geen voorrijkosten

Neem nu contact op

GA VERDER

Verstopping badkamer en keuken

Doucheputje-verstopt

Wij helpen u met uw ontstopping

Eerst zal vakkundig beoordeeld worden waardoor u last heeft van verstopping in uw badkamer of keuken. Wellicht is een van uw afvoeren gedeeltelijk of geheel verstopt!

Of misschien is er een andere reden? Onze vriendelijke en professionele medewerkers zoeken het voor u uit en gaan aan de slag om de verstopping te verhelpen.

Gelukkig hebben wij de expertise en ervaring in huis om de verstopping in uw keuken of badkamer geheel te verhelpen.Referenties

Badkamer en keuken verstoppingen lossen wij op

Wij hebben diverse technieken en geavanceerde middelen om in korte tijd uw afvoer van gootsteen, douche of bad te ontstoppen. Indien er reparaties gewenst zijn, kunnen wij deze ook uitvoeren, waardoor u van een duurzame badkamer of keuken kunt genieten.

Wij zijn op afroep beschikbaar door heel Amsterdam en nabije omgeving. Onze monteurs en loodgieters zijn bewezen professionals die service hoog in het vaandel dragen.

Zij zullen niet alleen de verstopping verhelpen, maar u ook desgewenst uitleg geven over het hoe en waarom van de verstopping. Die informatie is natuurlijk ook ideaal, want nu weet hoe u risico op herhaling wellicht kunt voorkomen.

In de afgelopen jaren hebben wij al diverse verstoppingen in kelders, badkamers en keukens in Amsterdam en omgeving opgelost. Geen klus is ons te lastig. En omdat verstopping natuurlijk een acuut probleem is trachten wij uiteraard zo snel mogelijk bij u ter plekke te zijn.

Hoe eerder u ons belt, des te sneller rijden wij naar u toe om u van deze vervelende problemen af te helpen. Onze specialisten zijn altijd voorzien van werktuig en materialen waarmee de exacte plek van verstopping gevonden kan worden.

Mocht het nog blank staan van het water, dan hebben wij geavanceerde pompen waarmee wij het overtollige water eerst verwijderen. Daarna slagen wij er altijd in om in korte tijd de verstopping teniet te doen. Wij pakken de oorzaak aan zodat de kans op herhaling zeer gering is.

Ook zorgen wij ervoor dat wij de boel droog achter laten en ruimen wij eventuele restanten van de ontstopping netjes op. Want onze medewerkers hechten veel waarde aan service en klantgerichtheid. Ook om die reden zit u met RioolSpecialist gebeiteld! Laat het ons weten en wij komen eraan!