Lekdetectie & opsporen van lekkages in Amsterdam

Rioolspecialist Amsterdam is specialist in lekdetectie. Zoekt u hulp? Neem dan snel contact met ons op.

  • Spoed
  • 24/7
  • Camera's
  • Vakkundig
  • Betrouwbaar
  • Snel

Neem nu contact op

GA VERDER

Lekdetectie & opsporen van lekkages

Lekdetectie

Niet elke lekkage is hetzelfde

En voor deze verschillende lekkages zijn ook verschillende soorten van lekdetectie nodig. Wij kunnen u helpen met uw problemen.

Als u tenminste woonachtig bent in de regio Amsterdam. Een lekkage is vervelend. Zeker als u niet weet waar de lekkage zich bevindt.

Hebt u een lekkage in de waterleiding? Dit kan veel schade veroorzaken. Niet alleen bij uzelf maar bijvoorbeeld ook bij de buren.Referenties

Wij verhelpen uw lekkages met goede apparatuur

Wij verhelpen uw lekkages snel. Omdat elke lekkage anders is kijken wij welke methode het meest effectief is. Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

Met een vochtmeter meet je de vochtigheidsgraad van water in muren. Een te hoog vochtigheidspercentage betekent problemen. De Rioolspecialist Amsterdam maakt een vochtdiagnose van uw muren.

Water in muren zoekt de weg van de minste weerstand. Dit betekent dat vochtschade zichtbaar is op de plekken die het water het makkelijkst kan bereiken. Bijvoorbeeld: een vochtplek op een binnenmuur beneden kan veroorzaakt worden door een lekkage boven in het dak! Wij kunnen u hierover een goed advies geven.

Lekkage aan waterleidingen is een serieus probleem waarvoor u snel contact met ons moet opnemen.

Met een infraroodcamera kunnen wij precies zien waar de lekkage zich bevindt. Het voordeel van zo’n infraroodcamera is dat hak – of breekwerk tot een minimum wordt beperkt.

Ook kunnen we met een infraroodcamera vloerverwarming in kaart brengen. Dat is makkelijk als we geen schade willen toebrengen aan uw vloerverwarming.

Hebt lekdetectie in Amsterdam nodig? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag verder.