Is uw keukenafvoer verstopt in Amsterdam?

Als u woonachtig bent in de regio Amsterdam en uw keukenafvoer is verstopt, dan komen wij wel even bij u langs.

  • Spoed
  • Snel
  • Keukenkastje
  • Afvoer
  • Verstoppingen
  • Rioleringen

Neem nu contact op

GA VERDER

Keukenafvoer verstopt

Afvoer verstopt

Uw vaatwasser of uw kraan?

De economische stand op de vaatwasser is regelmatig een boosdoener voor ernstige keukenverstoppingen.

Hoe kouder het water is in de machine tijdens het spoelen, hoe groter de kans op het vastplakken van vet en zeep in de afvoerleidingen.

Maar ook de afvoer bij uw kraan kan voor problemen zorgen. De meeste keukenverstoppingen vinden plaats meteen na de zwanenhals of in het eerste gedeelte van de liggende leiding.



Referenties

Wij helpen u graag

Wat ook uw probleem is, Rioolspecialist Amsterdam kan u helpen.

Komen er geluiden uit het keukenkastje? Wanneer er geluiden uit het keukenkastje komen, is de kans groot dat er zich een verstopping in uw leidingen bevindt. Deze ontwikkelt zich vaak langzaam en een haperend geluid is het signaal dat er een verstopping wordt opgebouwd.

Hierdoor is de leiding niet volledig verstopt, waardoor de leiding vreemde geluiden maakt. Wanneer u tegen dit probleem aanloopt is het verstandig om meteen de beluchting van de keuken te controleren. Wanneer dit niet goed functioneert, is de kans op een verstopping ook groter.

Wat zijn onze ontstoppingstechnieken? Wij passen verschillende ontstoppingstechnieken toe waaronder doorspoeling van de riolering, cameratechnieken. Wij trachten ten allen tijden met u te streven naar de beste oplossing.

Wat zijn onze prijzen? Rioolspecialist Amsterdam heeft voor al haar ontstoppingswerkzaamheden zeer concurrerende prijzen. Kijkt u a.u.b. op onze prijzenpagina voor meer informatie.

Vragen? Heeft u vragen of problemen met uw afvoer in de keuken? RSA Loodgieters geeft graag antwoord.